Hazelnut banana bread
TM6 TM5 TM31

Hazelnut banana bread

4.6 (31 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g grapeseed oil, plus extra to grease (see Tips)
  • 70 g hazelnuts, without skin, plus extra 2 tbsp hazelnuts, without skins, roughly chopped, to sprinkle
  • 3 - 4 ripe bananas, cut into pieces (approx. 350 g)
  • 1 egg
  • 2 tsp natural vanilla extract
  • 100 g brown sugar, plus extra 1 tbsp (optional), to sprinkle
  • 250 g plain flour
  • 2 tsp cocoa powder (see Tips)
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 pinches sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1417.2 kJ / 338.7 kcal
Protides
5 g
Glucides
39.1 g
Lipides
18.9 g
Graisses saturées
1.9 g
Fibre
2.8 g
Sodium
231.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives