Appareils & accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
1635 mg
Protides
3 g
Calories
392 kJ /
94 kcal
Lipides
1 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
21 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Pas d’évaluation
Padrón Pepper Pesto
4h 15min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Ground Spices
5min
Coarsely Chopped Nuts
5min
Steamed Corn on the Cob
25min
Breadcrumbs
5min
Grated Parmesan Cheese
5min
Basil Pesto
10min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Pumpkin seed mix
40min
Chicken Congee
1h 30min