
Appareils & accessoires
Leftover Vegetable Stock
Prép. 10min
Total 50min
3 jars
Ingrédients
-
mixed vegetables or vegetable trimmings (e.g. carrot peels, celery, see tip), cut in pieces400 g
-
onion with peel, quartered1
-
fresh mushrooms50 g
-
garlic cloves with peels2
-
dried bay leaves2
-
whole allspice berries4
-
black peppercorns10
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh rosemary2 sprigs
-
water1500 g
-
salt2 tsp
Infos nut. par 1 jar
Calories
94 kcal /
392 kJ
Protides
3 g
Lipides
1 g
Glucides
21 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.3 g
Sodium
1635 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Go Green, Feel Good
71 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande