Pan-Fried Pork Buns
TM6 TM5

Pan-Fried Pork Buns

4.7 (24 évaluations )

Ingrédients

Meat Filling

  • 14 oz ground pork
  • 1 tsp salt
  • 1 tbsp sugar
  • ½ tsp ground white pepper
  • 1 tsp toasted sesame oil
  • 1 tbsp soy sauce
  • 1 ½ oz water

Dough

  • 9 oz water
  • 1 tbsp sugar
  • 1 tsp active dry yeast
  • 18 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp vegetable oil

Frying the Buns

  • 1 tbsp vegetable oil
  • 3 oz water, divided
  • 1 tsp sesame seeds, black
  • 1 tbsp spring onions, thinly chopped

Infos nut.
par 1 piece
Calories
679.3 kJ / 162.4 kcal
Protides
6.2 g
Glucides
20.9 g
Lipides
5.7 g
Graisses saturées
1.7 g
Fibre
0.8 g
Sodium
230.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives