Prawn Laksa
TM6

Prawn Laksa

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 60 g pak choi
  • 250 g fresh yellow noodles
  • 1800 g water
  • 8 quail eggs
  • 25 g fresh red chillies
  • 6 - 7 dried chillies, soaked to soften
  • 60 g vegetable oil
  • 45 g torch ginger flower, cut in thin slices
  • 1 ¼ tsp curry powder
  • 45 g dried shrimp (ebi shrimp)
  • 60 g coconut milk
  • 1 tsp salt, adjust to taste
  • 1 tsp sugar
  • ½ tsp ground white pepper, adjust to taste
  • 60 g Indonesian yellow spice paste, room temperature
  • 1 tsp chicken stock powder
  • 8 raw tiger prawns, unpeeled (approx. 200 g)
  • 60 g seafood tofu
  • 60 g fresh lemon basil leaves
  • 60 g crispy fried shallots

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1497 kJ / 358 kcal
Protides
13 g
Glucides
34 g
Lipides
20 g
Graisses saturées
5 g
Fibre
3 g
Sodium
798 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives