Versions compatibles
Sous-vide Fillet Steak with Peppercorn Sauce, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Peppercorn Sauce
- 20 g mixed peppercorns, whole
- 10 g olive oil
- 100 g shallots, halved
- 30 g brandy
- 100 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
ou ½ chicken stock cube (for 0.5 l), gluten-free, crumbled - ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp ground black pepper
Dauphinoise Potatoes and Green Beans
- 250 g green beans, trimmed
- 6 potatoes (e.g. Charlotte, King Edward, approx. 1 kg), peeled, sliced (5 mm)
- 400 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 200 g dairy-free milk of choice, unsweetened
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Fillet Steak
- 4 beef fillet steaks (approx. 200 g each)
- ¼ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
- 30 g lemon juice (see tip)
Green Beans and Peppercorn Sauce
- 500 g water
- 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water
- 2 Tbsp neutral oil (e.g. vegetable oil, groundnut oil)
- 250 g dairy-free cream (e.g. soy cream, oat cream)
- 1 Tbsp extra virgin olive oil
- 1 lemon, juice only
- ¼ tsp coarse sea salt (optionnel)
- ½ tsp ground black pepper
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4511.7 kJ / 1078.3 kcal
- Protides
- 51.1 g
- Glucides
- 79.6 g
- Lipides
- 60.7 g
- Graisses saturées
- 15.3 g
- Fibre
- 12.1 g
- Sodium
- 644.3 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Strawberries and Cream (TM6)
20 Min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Polenta with Rich Meat Ragu
1 Std. 10 Min
Orange Dyed Eggs
55min
Chicken Strips with Creamy Tomato Sauce and Basmati Rice
40 Min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 Std.
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50 Min