Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 75 g)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 150 g pancetta, cut into cubes (1 cm)
- 2 celery stalks, cut into cubes (1 cm)
- 1 carrot, cut into cubes (1 cm)
- 100 g zucchini, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 400 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp dried chilli flakes
- Parmesan cheese, shaved for garnishing (optional)
- 6 slices crusty bread, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1487.6 kJ / 354.2 kcal
- Protides
- 21.3 g
- Glucides
- 35.2 g
- Lipides
- 10.9 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 12 g
- Sodium
- 1261.6 mg
Recettes alternatives
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Smoky Mexican bean soup
35min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Tomato and red lentil soup
30 min
Tuscan bean soup
30 min
Vegetarian chilli
35min
Minestrone
40 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min