Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 2 garlic cloves
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and sliced
- 60 g butter
- 1 - 2 tsp curry powder, plus extra ¼ teaspoon for chickpeas
- 4 carrots, cut into pieces
- 1 - 2 Granny Smith apples, peeled, cored and cut into pieces
- 500 g water
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g canned chickpeas, rinsed and well drained (approx. 250 g after draining)
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- ¼ tsp sea salt, to taste
- 1 tbsp olive oil, to taste
- 250 g pouring (whipping) cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1580 kJ / 376 kcal
- Protides
- 6.1 g
- Glucides
- 22.9 g
- Lipides
- 28 g
- Graisses saturées
- 14.1 g
- Fibre
- 8.1 g
- Sodium
- 999.7 mg
Recettes alternatives
Tuscan bean soup
40min
Spicy cauliflower soup
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Carrot and coriander soup
30min
Zucchini soup
25min
Creamy tomato and basil soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
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Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
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Broccoli soup with sage oil
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Indian spiced sweet potato soup
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Creamy capsicum and zucchini soup
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Black bean tomato soup with coriander lime cream
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Spiced lentil vegetable soup
1h 30min