Appareils & accessoires
Carrot and coriander soup
Prép. 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
rice60 g
-
lemon zest or orange zest (5 x 2 cm)1 - 2 pieces
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
carrots cut into pieces450 g
-
red onion (approx. 150 g), cut into halves, to taste1
-
water400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
full cream milk400 g
-
sea salt to taste1 tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
butter70 g
-
fresh coriander roots and stems included, plus extra leaves for garnishing5 sprigs
-
pouring (whipping) cream300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
772.3 mg
Protides
5.7 g
Calories
1548 kJ /
369 kcal
Lipides
29.8 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
19 g
Glucides
18.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Spicy cauliflower soup
20 min
Cream of mushroom soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Vegetable soup
35 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Indian spiced sweet potato soup
25 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Tomato and red lentil soup
30 min