Pea and Lardo Soup
TM6 TM5

Pea and Lardo Soup

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

Melted Lardo and Pumpkin Seeds

  • 10 g pumpkin seeds
  • 40 g lardo (see tip), cut in pieces (2 cm)
    ou pancetta

Pea Soup

  • 530 g frozen peas
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 150 g double cream
  • 150 g water
  • ½ tsp vegetable stock paste, homemade
    ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled

Serving

  • 120 g quark (curd cheese)
    ou ricotta cheese
  • 30 g lardo (see tip)
    ou coppa ham, cut in thin strips
  • 30 g pumpkin seed oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2259.8 kJ / 540.1 kcal
Protides
14.3 g
Glucides
23.8 g
Lipides
44.1 g
Graisses saturées
19.7 g
Fibre
7.4 g
Sodium
160.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives