Appareils & accessoires
Stracciatella Soup
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh spinach leaves120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm), plus extra shavings for serving100 g
-
large eggs4
-
ground black pepper1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
garlic and herb breadcrumbs, homemade (see tip)40 g
-
water1000 g
-
2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), (see tip)chicken stock paste, homemade (see tip)2 heaped tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1113.2 mg
Protides
19.6 g
Calories
1005.7 kJ /
240.4 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
9.3 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
5 Ingredients
70 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Soup Season
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Grated Carrot Salad
10 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.
Chicken Afritada
30 min
Cullen Skink
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min