Appareils & accessoires
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
Prép. 25min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
Stuffed Peppers with Rice
-
onions halved70 g
-
garlic clove (optionnel)1
-
ground beef225 - 340 g
-
white bread cut into pieces2 slices
-
mustard30 g
-
salt½ tsp
-
paprika, sweet1 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
large egg1
-
mixed bell peppers, red, yellow, orange4
-
water1220 g
-
2 vegetable stock cubesvegetable stock paste2 heaped tsp
-
white basmati rice225 g
-
unsalted butter cut into pieces45 g
-
all-purpose flour45 g
Tomato Sauce
-
crushed tomatoes (approx. 425 g)1 can
-
tomato purée (concentrate)60 g
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
lemon juice1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1106.3 mg
Protides
50.4 g
Calories
5400.7 kJ /
1290.8 kcal
Lipides
32.5 g
Fibre
75.8 g
Graisses saturées
14.5 g
Glucides
252.9 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Road Trip - Travelling with Thermomix
15 Recettes
Canada
Canada
Tu pourrais aussi aimer...
Banana Bread
1h 50min
Campari Cocktail
Pas d’évaluation
BBQ Seasoning
Pas d’évaluation
Sautéing Red Pepper with Onions
Pas d’évaluation
Fish Stock
Pas d’évaluation
Lemon Garlic White Rice
35min
Steamed Button Mushrooms
35min
Steamed Asparagus
35min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Pas d’évaluation
Pasta alla gricia
30min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
50min