Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g ulei de măsline, plus pentru uns
- 60 g parmezan, tăiat în bucăți (3 cm)
- 16 ciuperci champignon, proaspete, mari (aprox. 400 g)
- 2 - 3 căței de usturoi, după gust
- 300 g frunze de spanac congelat, decongelat și scurs de excesul de apă
- 60 g smântână maturată, 30% grăsime
- ¼ linguriță cimbru uscat
- ½ linguriță sare de mare
- 2 prize piper negru măcinat
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 536 kJ / 128 kcal
- Protides
- 6 g
- Glucides
- 1 g
- Lipides
- 11 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Suc dulce de sfeclă
15 Min
Supă cremă de dovlecei
25min
Tartă cu dovleac
5 godz. 50 min
Penne cu ton
30 Min
Piure de fasole albă cu spanac
30 Min
Bol cu somon și fasole neagră
35 min
Midii în stil provensal
35 min
Dip de praz și somon afumat
55 min
Vin fiert
30 Min
Salată cu somon și merișoare
40 Min
Sparanghel sous-vide
Pas d’évaluation
Supă de legume
35 min