Appareils & accessoires
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Prép. 5min
Total 25min
280 g
Ingrédients
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 280 g
Sodium
1212.1 mg
Protides
16.5 g
Calories
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Lipides
121 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
80.4 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsTu pourrais aussi aimer...
Turmeric chicken bone broth
6 Std. 10 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
The best ricotta gnocchi
3 Std. 45 Min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 Std. 25 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Mayonnaise
5 Min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 Std. 20 Min
Whey bread with soft cheese (TM6)
13 Std. 15 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Cafe-style miso mushrooms
25 Min