Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protides
- 36 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 42 g
- Graisses saturées
- 25 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 1001 mg
Recettes alternatives
Maple-glazed Carrots
45 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Cream of Tomato Soup with Carrot and Squash, Honey Mustard Salmon with Rice
35 Min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 Std. 30 Min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1小时 20 分钟
Beef Stew with Mashed Potatoes
1 Std. 30 Min
Smoked Salmon, Courgette and Spinach Flatbread
1 Std.
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1h 10min
Sautéed Pork with Cider
55min