Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
TM6 TM5

Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 450 g leeks, white part only
  • 2 garlic cloves
  • 30 g olive oil
  • ½ tsp fine sea salt
  • 400 g coconut milk
  • 1 tsp fresh root ginger, grated
  • 2 limes, finely grated zest and 20 g juice from 1, 1 cut in wedges
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1000 g fresh mussels, washed, shells scrubbed and de-bearded (see tip)
  • 4 Tbsp fresh coriander leaves
  • 1 fresh red chilli, thinly sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2352 kJ / 562 kcal
Protides
34 g
Glucides
35 g
Lipides
27 g
Graisses saturées
16 g
Fibre
3 g
Sodium
1044 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives