Versions compatibles
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 400 g button mushrooms
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 300 g fresh silverbeet, stalks removed and roughly chopped
- 1 onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 tsp dried oregano
- 200 g ricotta
- 400 g canned diced tomatoes, no-added salt
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 60 g water
- 4 fresh lasagne sheets (approx. 140 g), cut into halves
- 50 g mozzarella, grated
- fresh basil, leaves only, to garnish
- Infos nut.
- par 4 portions
- Calories
- 5830 kJ / 1390 kcal
- Protides
- 68 g
- Glucides
- 110 g
- Lipides
- 69 g
- Graisses saturées
- 28 g
- Fibre
- 31 g
- Sodium
- 1420 mg
Recettes alternatives
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1hod. 40min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Walnut and spinach pesto
5 Min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 Min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min