Versions compatibles
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protides
- 13.5 g
- Glucides
- 49.8 g
- Lipides
- 10 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 141 mg
Recettes alternatives
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15 min
Roasted banana affogato
29h
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min