Appareils & accessoires
French Onion Soup
Prép. 10min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour30 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
819 mg
Protides
8 g
Calories
979 kJ /
234 kcal
Lipides
13 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
23 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Tu pourrais aussi aimer...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Leek and Potato Soup
40min
Lime and Lemonade
5min
Creamy Pea Soup
40min
Migas with Padrón Peppers
30min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20min
Onion Soup
1h
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Pas d’évaluation
Frozen Fruit Sorbet
5min
Prawn Cocktail
15min
Creamy French Dressing
5min
Smoked Salmon Pâté
5min