
Appareils & accessoires
French Onion Soup (TM6)
Prép. 10min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
onions halved or cut in wedges to fit in feeder500 g
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt plus 5 g or to taste1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
dark muscovado sugar1 ½ tsp
-
plain flour65 g
-
white wine vinegar50 g
-
water800 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Infos nut. par 1 portion
Calories
234 kcal /
979 kJ
Protides
8 g
Lipides
13 g
Glucides
23 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
819 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix Cutter (TM6)
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande