Appareils & accessoires
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Prép. 15min
Total 6h 15min
8 portions
Ingrédients
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
41.9 mg
Protides
4.4 g
Calories
548.8 kJ /
131.3 kcal
Lipides
6.6 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.6 g
Glucides
13.6 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
"Moussaka" bowl
45 min
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1 godz. 15 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Gwinganna mountain top bars
1 godz. 55 min
Potato pancakes
45 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min