Chocolate miso eclairs
TM6 TM5 TM31

Chocolate miso eclairs

4.4 (8 évaluations )

Ingrédients

Miso pastry cream

  • 1 egg
  • 4 egg yolks
  • 250 g milk
  • 125 g caster sugar
  • 50 g cornflour
  • 1 tsp vanilla bean paste
  • 2 tbsp white miso paste, to taste

Choux pastry

  • 70 g water
  • 1 tsp sea salt
  • 75 g unsalted butter, cut into pieces
  • 100 g milk
  • 130 g plain flour
  • 200 g eggs (approx. 4), lightly beaten

Chocolate topping

  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp glucose
  • 150 g dark chocolate, broken into small pieces
  • sea salt flakes, to sprinkle

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1313.2 kJ / 313.9 kcal
Protides
7.3 g
Glucides
30.6 g
Lipides
18.1 g
Graisses saturées
10 g
Fibre
2.1 g
Sodium
316 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives