Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Pork
- 1800 - 2000 g pork shoulder, boneless, skin removed but leaving a thin layer fat
- 50 g white sugar
- 40 g sea salt
- 4 tbsp brown sugar
- 2 tsp grapeseed oil
- 1 tsp sea salt
Ginger and spring onion sauce
- 5 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 50 g grapeseed oil
- 20 g light soy sauce
- 10 g lime juice (see Tips)
- kimchi, to serve (see Tips)
- lettuce leaves, of choice to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3775.8 kJ / 902.4 kcal
- Protides
- 55.4 g
- Glucides
- 16.8 g
- Lipides
- 66.9 g
- Graisses saturées
- 20.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodium
- 3255.6 mg
Recettes alternatives
Korean fried chicken
4 Std.
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Meatballs with chilli cheese potatoes
1 Std.
Turmeric lime chicken skewers
1 Std. 30 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Chicken gyros with tzatziki
30 Min
Biryani-style rice
1 Std. 5 Min