Low Carb Cauliflower Stuffing

Low Carb Cauliflower Stuffing

4.3 4 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
12 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces
    85 g
  • dried basil
    1 tsp
  • dried sage leaf
    ½ tsp
  • dried rosemary, chopped
    ¼ tsp
  • dried white bread cubes Keto bread
    225 g
  • cauliflower cut into small florets
    340 g
  • chicken sausage, cooked halved, diced
    170 g
  • cremini mushrooms quartered
    115 g
  • rainbow chard leaves and tender stems cut into strips (5 cm/2 in.)
    170 g
  • unsalted butter cut into pieces
    115 g
  • onions cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
    225 g
  • carrots cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
    115 g
  • celery cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves
    ¼ bunch
  • fresh thyme leaves
    5 - 8 sprigs
  • salt
    ½ tsp
  • chicken stock (see Tip)
    340 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 207.2 kcal / 866.8 kJ
Protides 9.5 g
Lipides 12.1 g
Glucides 16.4 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 6.9 g
Sodium 499.9 mg

Tu aimes ce que tu vois?

Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !

Inscrive-toi à notre essai gratuit de 30 jours et découvre le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Tu pourrais aussi aimer...