Appareils & accessoires
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Prép. 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingrédients
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
large eggs4
-
vegetable oil5 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
confectioners sugar2 oz
-
whole milk1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
135.3 mg
Protides
9.8 g
Calories
1625.4 kJ /
388.5 kcal
Lipides
18.9 g
Fibre
6.3 g
Graisses saturées
2.9 g
Glucides
47.8 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Gluten Free
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Tu pourrais aussi aimer...
Everyday Gluten Free Banana Bread
1sa
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 dk
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 dk
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1sa 40 dk
Basic Quinoa
35 dk
Little Bird Pancakes
40 dk
Artichoke Fettuccine Alfredo
Değerlendirme yok
Cashew and Cacao Smoothie
5 dk
Brown Sugar Date Muffins
1sa 15 dk
Cherry Amaretto Dream
10 dk
I love U fruit and seed bars
35 dk
ABC muffins
40 dk