Cornish Pasty
TM6 TM5 TM31

Cornish Pasty

4.6 ( 61 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 135 g unsalted butter cold, diced
  • 135 g lard cold, diced
  • 1 pinch fine sea salt
  • 550 g strong white bread flour plus extra for dusting
  • 160 g water cold

Filling

  • 140 g onions quartered
  • 400 g beef skirt diced (2 cm)
  • 100 g swede peeled, diced (1 cm)
    ou 100 g turnips peeled, diced (1 cm)
  • 200 g potatoes peeled, diced (1 cm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g unsalted butter
  • 1 medium egg beaten, to glaze
  • egg beaten, to glaze

Infos nut.
par 1 portion
Calories
889 kcal / 3720 kJ
Protides
28.2 g
Lipides
53.2 g
Glucides
74.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives