Versions compatibles
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 1 leek, white part only, cut into quarters (approx. 160 g)
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat
- 100 g verjuice or dry white wine
- 750 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into halves
- 100 g roasted unsalted cashew nuts
- 30 g pepitas or sunflower seeds
- 50 g fresh goat's cheese, crumbled
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protides
- 63.7 g
- Glucides
- 65.5 g
- Lipides
- 51.9 g
- Graisses saturées
- 13.1 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 2135.9 mg
Recettes alternatives
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Sardines in parcels with green bean salad
Pas d’évaluation
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Turmeric fish
30 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Green quinoa breakfast bowl (Post-natal)
35 min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15 min
Cod with citrus butter
40 min
Steamed fish with green mash
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 min