Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
TM5 TM6

Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables

4.6 (28 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g hazelnuts
  • 150 g dried apricots
  • 300 g brown onion, cut into quarters
  • 20 g garlic cloves
  • 60 g olive oil, plus extra for drizzling
  • ½ tsp salt
  • 200 g couscous
  • 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
  • 600 g water
  • 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
  • 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
  • 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
  • 100 g frozen green peas
  • 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
  • 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2607 kJ / 622 kcal
Protides
18 g
Glucides
47 g
Lipides
37 g
Fibre
12.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives