Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dressing
- 1 orange, zest and juice
- 1 lemon, zest and juice
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ fresh green chilli, cut into halves
- 1 tbsp sweet chilli sauce
- 30 g fish sauce
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 2 tsp rice wine vinegar
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch raw sugar, to taste
Salad
- 500 g water
- 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
- 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
- 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
- 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
- 300 g scallops with or without roe, cut into halves
- 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
- ½ red onion, cut into thin slices
- fresh herbs, for garnishing
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2857 kJ / 680 kcal
- Protides
- 81 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 34 g
- Graisses saturées
- 6.6 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1230.5 mg
Recettes alternatives
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Garlic prawns
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Five spice duck with mushrooms and Asian greens
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Smoked honey and dill salmon
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Seared tuna on chilli bean mash
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Chilli lime prawns with soba noodles
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Prawn salad with avocado dressing
35min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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Prawn salad with horseradish cream
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Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1h 15min