Citrus seafood salad
TM6 TM5 TM31

Citrus seafood salad

4.7 (18 évaluations )

Ingrédients

Dressing

  • 1 orange, zest and juice
  • 1 lemon, zest and juice
  • 3 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 30 g extra virgin olive oil
  • ½ fresh green chilli, cut into halves
  • 1 tbsp sweet chilli sauce
  • 30 g fish sauce
  • 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
  • 2 tsp rice wine vinegar
  • 1 pinch sea salt, to taste
  • 1 pinch raw sugar, to taste

Salad

  • 500 g water
  • 300 g white fish fillet, cut into pieces (3 cm)
  • 500 g fresh boneless salmon fillet, cut into pieces (3 cm)
  • 300 g raw prawns, peeled or with tails intact
  • 1 - 2 tbsp olive oil, for frying
  • 300 g scallops with or without roe, cut into halves
  • 100 g fresh baby spinach leaves, or mixed salad greens
  • ½ red onion, cut into thin slices
  • fresh herbs, for garnishing
  • 1 lemon, cut into wedges, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2857 kJ / 680 kcal
Protides
81 g
Glucides
9 g
Lipides
34 g
Graisses saturées
6.6 g
Fibre
4 g
Sodium
1230.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives