Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 250 g eggplant, cut into pieces (2 cm)
- 120 g zucchini, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 2 tsp sea salt, plus extra to season
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g brown onion, cut into wedges (3 cm)
- 200 g red capsicum, cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2 cm)
- 2 tomatoes (approx. 150 g), ripe, cut into pieces (2 cm)
- 80 g pitted green Sicilian olives
- 30 g baby pickled capers, drained
- 70 g red wine vinegar
- 100 g tomato passata (see Tips)
- 15 g white sugar
- 40 g sultanas
- 4 skinless snapper fillets (approx. 550 g)
- 1 lemon, thinly sliced
- 20 g salted butter, cut into pieces
- ground black pepper, to season
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped, to garnish
- 2 tbsp pine nuts, toasted, to serve
- bread of choice (gluten free if required), to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2443.9 kJ / 584.1 kcal
- Protides
- 38.4 g
- Glucides
- 42.6 g
- Lipides
- 29.9 g
- Graisses saturées
- 7.5 g
- Fibre
- 7.7 g
- Sodium
- 2014 mg
Recettes alternatives
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min