Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
TM6

Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

Spiced Butternut Squash Bundt Cake

  • vegetable oil, to grease
  • 225 g butternut squash, peeled, diced (½ in.)
  • 170 g vegetable oil
  • 2 egg, large (65-70 g)
  • 150 g sugar
  • 150 g brown sugar
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp Chinese five-spice powder
  • 1 tsp baking soda
  • 225 g all-purpose flour

Maple Glaze

  • 225 g powdered sugar
  • 45 g maple syrup
  • 30 g whole milk
  • 85 g butter, unsalted
  • 1 pinch salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1868.1 kJ / 446.5 kcal
Protides
3.7 g
Glucides
62.8 g
Lipides
21.4 g
Graisses saturées
6.1 g
Fibre
0.9 g
Sodium
333.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives