Appareils & accessoires
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Prép. 10min
Total 20min
730 g
Ingrédients
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 730 g
Sodium
5748.6 mg
Protides
3.7 g
Calories
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Lipides
0.7 g
Fibre
8.9 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
74.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix®️ Cutter
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Tu pourrais aussi aimer...
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Pickled Red Onions
1h 50min
Apple Wheat Starter
72h 20min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
Caesar salad dressing
10min
Gin and juniper berry marmalade
1h 30min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Tempura vegetables
30min
Chicken Satay with Peanut Sauce
4h 30min
Sauerkraut
96h
Salsa verde
5min