
Appareils & accessoires
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Prép. 20min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
Spinach and mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
lime juice1 ½ tbsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
fresh mint leaves only8 sprigs
-
shelled salted pistachio nuts50 g
-
garlic clove1
-
salt¼ tsp
Carrot and zucchini 'spaghetti'
-
zucchinis trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
carrots trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1 - 2
-
water500 g
-
sugar snap peas cut into thin strips100 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve
-
ground black pepper to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
236.5 kcal /
989.3 kJ
Protides
6.5 g
Lipides
18.5 g
Glucides
14.2 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
2.7 g
Sodium
221.6 mg
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Spiralize your life (TM5)
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande