Appareils & accessoires
Chinese Tea Eggs
Prép. 10min
Total 1h
6 pieces
Ingrédients
-
eggs chilled6
-
water1000 g
-
lump sugar30 g
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
bay leaves, dried2
-
black tea leaves5 g
-
salt1 pinch
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce20 g
-
water add to 1-liter mark in mixing bowl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
191.4 mg
Protides
6.5 g
Calories
336.5 kJ /
80.5 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
3.5 g
Tu aimes ce que tu vois?
Cette recette et plus de 100 000 autres t'attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Tu pourrais aussi aimer...
Old Cucumber Soup
Pas d’évaluation
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Singapore Chilli Crab
50min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
10min
Cereal Prawns
30min
Sliced Fish Tofu Soup
2h 10min
Salt Bread
2h
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h