Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1000 g water
- 4 allspice berries or ½ tsp ground allspice
- 2 dried bay leaves
- 200 g gravy beef, cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (3-4 cm)
- 400 g boneless skinless pork belly, rind removed and cut into cubes (3-4 cm)
- 200 g mixed roots and vegetables (e.g. carrots, parsnip, brown onion), cut into pieces (3-4 cm)
- 10 g dried porcini mushrooms, cut into slices
- 200 g chicken livers
- 1 bread roll (approx.60 g)
- 2 ½ tsp sea salt
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 tsp ground black pepper
- 1 tsp dried marjoram
- ¼ tsp ground ginger
- 3 eggs
- 60 g butter, cut into thin slices, plus 1-2 tsp extra for greasing
- 50 g breadcrumbs, for coating
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 501 kJ / 119 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 3 g
- Lipides
- 7.5 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 0.6 g
- Sodium
- 307.2 mg
Recettes alternatives
Chicken liver pâté
2u. 20min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Chicken and thyme pâté (10-12 months)
24h 35min
Quick blueberry ice cream
5min
Sugar-free layered lamingtons
55min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Fermented beetroot dip
25h
Mixed mushroom pâté
1 Std. 25 Min
Rabbit in a Citrus Marinade with Black Olives and Thyme - Coniglio marinato agli agrumi con olive e timo
1h 30min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1h 45min
Stuffed tomatoes
50min