Geräte & Zubehör
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 4 Std. 15 Min
10 portions
Zutaten
French chicken liver pâté
-
onion (approx. ½ onion)80 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter cut into pieces150 g
-
chicken livers trimmed250 g
-
Port or Madeira wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Port Jelly
-
gold strength gelatine leaf1
-
ice cold water to soak
-
Port or Madeira wine100 g
-
bread of choice, to serve
-
cornichons to serve
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
39 mg
Protein
4.7 g
Kalorien
701.2 kJ /
167.6 kcal
Fett
13.4 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
8.1 g
Kohlenhydrate
3.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen...
Rainbow Bowl
1 Std. 15 Min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4 Std. 35 Min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Bistro Mayonnaise
5 Min
Saffron and cardamom poached pears
40 Min
Mushroom pâté
1 Std. 15 Min
Crema catalana
40 Min
Smoked salmon mousse
5 Min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 Std. 30 Min
Chicken liver pâté
2 Std. 20 Min