Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 75 g dry vermouth or Madeira wine
- 100 g pouring (whipping) cream
- 60 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 tsp hot English mustard
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 450 g pork fillet, cut into thin slices (1 cm)
- 100 g fresh mushrooms, cut into slices
- 2 tsp crème fraîche
- 2 - 3 tsp cornflour
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 964.8 kJ / 229.5 kcal
- Protides
- 27.8 g
- Glucides
- 3.7 g
- Lipides
- 11.5 g
- Graisses saturées
- 6.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 900.7 mg
Recettes alternatives
Chicken and mushroom lasagne
1 Std. 55 Min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Beef stroganoff
35min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5 Std. 15 Min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Chicken à la king
40min