Dispositivi & Accessori
Crispy bread with tapenade
Prep. 20min
Totale 45min
6 portions
Ingredienti
-
wholemeal bread loaf cut into slices and crusts removed1
-
extra virgin olive oil (approx. 1 tsp per slice of bread)
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
pickled capers drained30 g
-
garlic cloves3
-
roasted pine nuts100 g
-
pitted Kalamata olives60 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 - 3 sprigs
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
771.8 mg
Proteine
18.2 g
Calorie
1992.3 kJ /
474.3 kcal
Grassi
24.5 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
5.6 g
Carboidrati
41.6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Vegetarian Kitchen
87 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Basil pesto
10min
Preserved lemon and desert vegetable medfouna
5h 50min
Mediterranean capsicums
2h
Lemon and lime polenta cakes
40min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Samosa with fresh tomato chutney
2h
Lentil and mint salad
3h 55min
Hommus dip
5min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Raw cauliflower tabouli
30min