Double ginger and pear cake
TM6 TM5 TM31

Double ginger and pear cake

4.0 (12 valutazioni )

Ingredienti

Caramel

  • 50 g salted butter
  • 100 g dark brown sugar
  • 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways

Ginger cake

  • 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
  • 125 g salted butter
  • 250 g golden syrup
  • 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
  • 1 ½ tbsp ground ginger
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • 150 g dark brown sugar
  • 375 g self-raising flour
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda
  • 3 eggs
  • 360 g full cream milk

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1480.6 kJ / 352.5 kcal
Proteine
5.1 g
Carboidrati
56.9 g
Grassi
11.2 g
Grassi saturi
6.8 g
Fibre
2.7 g
Sodio
426.7 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative