Dispositivi & Accessori
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
Prep. 15min
Totale 1h
4 portions
Ingredienti
-
water1060 g
-
lime juice only (approx. 20 g)1
-
firm white fish fillets cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon quill1
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies small, deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 tbsp
-
coconut cream100 g
-
salt1 tsp
-
pandan leaves (see Tips)2 - 3
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portions
Sodio
733.8 mg
Proteine
26.9 g
Calorie
896 kJ /
213.3 kcal
Grassi
8 g
Fibre
4.9 g
Grassi saturi
5.7 g
Carboidrati
6.4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sri Lankan Feast
9 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Curry laksa
45 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 godz.
Beef madras
1 godz. 30 min
Curried chicken rasam
50 min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Chicken 65 and green chutney
1 godz. 5 min
Coconut turmeric fish curry
40 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Thai green chicken curry
30 min