Dispositivi & Accessori
Steamed Tofu
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
626.5 mg
Proteine
27.4 g
Calorie
1232 kJ /
294.5 kcal
Grassi
17.9 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
2.8 g
Carboidrati
13 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1h 30min
Scrambled Tofu
20min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Tofu stew
30min
Seitan Pie
2h 10min
Mushroom Broth
30min
Tofu stew
30min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Mushroom Stir-Fry
55min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min