Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g avocados, flesh only (approx. 350 g flesh)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g crème fraîche
- 1 lime, zested and juiced
- 200 g water, plus extra to taste
- flaked salt, to taste
- 70 g celery stalks, cut into small pieces (5 mm), reserve leaves for garnishing
- 100 g cucumber, peeled, deseeded and cut into small pieces (5 mm)
- 120 g crab meat, cooked and chilled
- fresh ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 576.6 kJ / 137.3 kcal
- Proteine
- 3.8 g
- Carboidrati
- 1.2 g
- Grassi
- 12.1 g
- Grassi saturi
- 3.8 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 174.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3u. 25min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Steamed whole fish with quinoa salad and salsa verde
1u.
Seafood and corn chowder
40min
Russian beetroot salad
1h 10 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1u.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Broccoli almond soup
30min
Cream of mushroom soup
20min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min