Dukkah eggs with asparagus and feta
TM6 TM5 TM31

Dukkah eggs with asparagus and feta

4.3 (9 valutazioni )

Ingredienti

  • 50 g pistachios
  • 20 g sesame seeds
  • 1 tbsp coriander seeds
  • 2 tbsp cumin seeds
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 100 g Danish feta, cut into pieces
  • 30 g milk of choice
  • 500 g water
  • 4 eggs, chilled
  • 1 - 2 bunches green asparagus, ends trimmed
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling (optional)
  • 2 slices gluten free bread, toasted, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3233.5 kJ / 769.5 kcal
Proteine
36.8 g
Carboidrati
20.6 g
Grassi
59.1 g
Grassi saturi
13.9 g
Fibre
8.2 g
Sodio
1285.4 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative