Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1015 kJ / 242 kcal
- Proteine
- 5.5 g
- Carboidrati
- 24 g
- Grassi
- 12.5 g
- Grassi saturi
- 1.5 g
- Fibre
- 7.5 g
- Sodio
- 256.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Whole cauliflower with pea purée
40min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Carrot, feta and mint salad
40min
Spiced labne with pumpkin and rocket salad
13u.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1h
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min