Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 30 g butter, cut into pieces
- 60 g shallots (approx. 2 shallots), peeled and cut into halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water, plus 1 tbsp extra to deglaze frying pan
-
½
tsp meat stock paste, homemade, to taste (see tip)
o ½ meat stock cube (for 0.5 l) -
2
tsp pink peppercorns
o 2 tsp pickled green peppercorns - 300 g potatoes (small), unpeeled, washed and cut into pieces (2 x 2 cm)
- olive oil, for greasing
- 700 g lamb loin, boneless (cut into pieces of 6-8 cm)
- 1 pinch fine salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
- 150 - 200 g green asparagus, trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
- 1 carrot, cut into matchsticks
- 1 tbsp whisky
- 1 tsp cornflour (starch)
- 60 g cream
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1830 kJ / 435 kcal
- Proteine
- 29 g
- Carboidrati
- 12.8 g
- Grassi
- 29.3 g
- Fibre
- 3.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Lemon chicken
50 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Radish Carpaccio with Cod (TM5)
Pas d’évaluation
Sous-Vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15min
Pork tenderloin parcels
1hod.
Turkey burgers
1 Std. 25 Min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken and Pear Pie
2 Std. 40 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min