Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
TM5 TM6

Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart

4.6 (20 valutazioni )

Ingredienti

Pastry

  • 80 g blanched almonds
  • 90 g salted butter, cold, diced
  • 200 g plain flour
  • 100 g caster sugar
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Crumble

  • 100 g salted butter, diced
  • 75 g sugar
  • 130 g plain flour
  • 1 tsp ground cinnamon

Filling

  • 400 g pears, peeled, quartered, cored, cut in pieces
  • 350 g rhubarb, cut in pieces
  • 50 g sugar
  • 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
621 kcal
Proteine
8 g
Carboidrati
77 g
Grassi
31 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative