Dispositivi & Accessori
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
Prep. 20min
Totale 3h
12 slices
Ingredienti
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter soft230 g
-
caster sugar230 g
-
elderflower cordial30 g
-
self-raising flour230 g
-
large eggs4
-
baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
Icing and Assembly
-
icing sugar100 g
-
elderflower cordial to taste1 - 1 ½ Tbsp
-
gooseberry curd homemade200 g
-
fresh gooseberries for decorating
-
icing sugar for dusting
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 slice
Proteine
5.4 g
Calorie
1816 kJ /
434 kcal
Grassi
21.2 g
Carboidrati
55.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Mince Pies
1h 10min
Hot Cross Buns
3h 50min
Marzipan
10min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Christmas Cake
517h 45min
Chocolate Dipped Shortbread Hearts
5h
Gooseberry Curd
1h
Rhubarb Crumble
55min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1h 45min
Walnut Scones
30min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Gingerbread People
1h 30min