Versioni compatibili
Steamed white fish with tomato and Indian spices
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 tsp olive oil
- ¾ tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 1 - 2 fresh long green chillies, trimmed and cut into halves
- 15 sprigs fresh coriander, roots, stalks and leaves (approx. 40 g) (see Tips)
- 80 g red onion
- 2 tsp salt
- 1 ¼ tbsp tandoori paste (see Tips)
- 1 ½ tbsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- 300 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 40 g coconut cream
- 4 hoki fillets, 3 cm thick (approx. 170 g each)
- 250 g basmati rice
- 1000 g water
- lemon, cut into pieces, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2147.8 kJ / 511.3 kcal
- Proteine
- 39.3 g
- Carboidrati
- 56 g
- Grassi
- 12.9 g
- Grassi saturi
- 5.3 g
- Fibre
- 5.1 g
- Sodio
- 1355 mg
Ricette alternative
Balti coconut fish curry
50 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Hearty seafood chowder
1h
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Salmon kabsa
40 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Turmeric fish
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Goan prawn curry
25 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min