Versioni compatibili
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Marinated fish fillets
- 400 - 450 g boneless, skinless, white fish fillets (approx. 4 fillets)
- 2 garlic cloves
- 1 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- 1 tsp fennel seeds
- 1 pinch ground cinnamon
- 2 pinches saffron
- ½ tsp salt
- 60 g olive oil
Chermoula sauce
- 2 garlic cloves
- 1 bunch coriander, leaves and stalks only
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp paprika
- 1 pinch dried chilli flakes
- 30 g lemon juice
- 30 g olive oil
Couscous salad
- 200 g couscous
- 20 g olive oil
- 700 g water
- 1 pinch ground cumin
- ½ tsp salt
- 5 sprigs coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves (opzionale)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 carrot, cut into pieces
- 50 g pitted black olives
- 400 g canned chickpeas, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 2659 kJ / 633.1 kcal
- Proteine
- 29.7 g
- Carboidrati
- 49 g
- Grassi
- 33.4 g
- Fibre
- 8.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Prawn and saffron risotto
30 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Turmeric fish
30 Min
Teriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 Min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Prawn salad with horseradish cream
1 Std.
Fattoush with grilled haloumi
5h