![Tomato basil chicken stew Tomato basil chicken stew](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E5F9087F-DAEB-4EAF-A545-BFEE4F632E57/Derivates/969AB0FF-6B01-427F-97BA-7C41A227C59A.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 40 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 30 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 3 garlic cloves
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only (approx. 20 g), plus extra for garnishing
- 2 celery stalks, cut into pieces (3-4 cm)
- 400 g canned tomatoes
- 40 g white wine
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tbsp dried oregano
- ½ tsp sweet paprika
- 800 g skinless chicken thigh fillets, cut into cubes (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to season
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1629.7 kJ / 388 kcal
- Proteine
- 32.6 g
- Carboidrati
- 16.2 g
- Grassi
- 18.9 g
- Grassi saturi
- 5.6 g
- Fibre
- 9.8 g
- Sodio
- 854.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Irish stew
1h 30min
Chicken cacciatore
50 min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Meatballs with tomato sauce
40min
Mexican chicken stew
40min
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40min
Beef "Burgundy"
40min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef stroganoff
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chicken and pesto risoni
35 min