Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Terrine
- oil spray, for greasing
- 20 peeled raw prawns (approx. 180 g)
- 150 g hot smoked trout (approx. 2 fillets), deboned and flesh flaked
- 120 g cream cheese
- 1 egg
- 1 egg yolk
- 40 g lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
- 70 g pouring (whipping) cream
- 700 g water
Horseradish cream
- 140 g pouring (whipping) cream
- 2 tbsp ground horseradish
- 6 sprigs fresh chives, finely chopped, to serve
- green lettuce leaves of choice, to serve (optional)
- micro herbs, to serve
- lemon wedges, to serve
- bread of choice, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1468.3 kJ / 349.5 kcal
- Proteine
- 19.8 g
- Carboidrati
- 9.3 g
- Grassi
- 25.7 g
- Grassi saturi
- 14 g
- Fibre
- 1.9 g
- Sodio
- 764.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Leek and smoked salmon dip
55min
Beetroot and tequila cured salmon
24ωρ. 20 λεπτ.
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Anise-cured salmon
14h 10 min
Hearty seafood chowder
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Zesty avocado with crab
10 min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Thai-style fish cakes
30 min