Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Proteine
- 9.2 g
- Carboidrati
- 3 g
- Grassi
- 16.5 g
- Grassi saturi
- 6.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodio
- 591 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Creamy scallop soup with chorizo
30min
Cobb salad with buttermilk dressing
1u.
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Cauliflower gratin
1u.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Chilli creamed corn
40min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Ham mousse
10min
Pineapple rum cocktail
6 Std. 45 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20 min