Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Stuffed onions
- 70 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1450 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 brown onions (approx. 120 g each), peeled, leaving root end intact and trimmed to sit flat
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 pinches salt
- 1 pinch ground black pepper
- 80 g rindless bacon rashers, cut into pieces (1 cm)
- 40 g pouring (whipping) cream
Crumb topping
- 20 g crusty bread, cut into pieces (3 cm)
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- olive oil, for drizzling
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 825.7 kJ / 196.5 kcal
- Proteine
- 9.2 g
- Carboidrati
- 3 g
- Grassi
- 16.5 g
- Grassi saturi
- 6.6 g
- Fibre
- 0.8 g
- Sodio
- 591 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork san choy bau
25 min
Orange and passionfruit Eton mess
2 Std. 50 Min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1 godz. 5 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Mushroom risotto
30min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Chicken cacciatore
50min
Citrus seafood salad
1h
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min